Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі на площі Маяковського запрацював фонтан (ФОТО)

У Запоріжжі на площі Маяковського запрацював фонтан (ФОТО)

У Запоріжжі на площі Маяковського запрацював фонтан (ФОТО)

Ілюстративне фото

У Запоріжжі сьогодні, 26 квітня, запустили фонтан на площі Маяковського. Він був законсервований на зимовий період.

Про це повідомили в КП “Титан”.

Традиційно “Фонтан життя” на площі Маяковського в Запоріжжі запрацював 26 квітня. Дата співпадає з Днем пам’яті Чорнобильської трагедії. Перед запуском водограю комунальники перевірили технічний стан обладнання, змонтували насоси, форсунки та провели пробний запуск.

Запоріжців закликають не засмічувати фонтан, не купати домашніх тварин у ньому та самим не пірнати у воду.


Раніше ми писали, що в Запоріжжі комунальники планують в найближчі дні увімкнути фонтан на площі Маяковського. Орієнтовна дата відкриття 26 квітня. На зиму фонтан вимикали та консервували.

Нагадаємо, що в минулому році фонтан на площі Маяковського у Запоріжжі запустили також 26 квітня. Інші фонтани по місту запрацювали до кінця травня.

У Запоріжжі другий тиждень триває традиційне масштабне весняне прибирання TOLOKA FESTIVAL 2.0. Містян запрошують долучитися до акції та взяти участь у розіграші призів.

У суботу, 20 квітня, у Запоріжжі на острові Хортиця провели велике весняне прибирання. Акція проходила в першій половині дня і триватиме приблизно чотири години.

У Запоріжжі в заповідних паркових зонах почав їздити кінний патруль. Поліцейські верхом шукають порушників порядку. В заповідних пркових зонах Запоріжжя з’явився кінний патруль. поліцейські верхом на конях оглядають територію та шукають порушників. Такі заході необхідні в тих місцях, де не проїде автомобіль.