Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі на острові Хортиця поліція патрулює територію на конях (ФОТО)

У Запоріжжі на острові Хортиця поліція патрулює територію на конях (ФОТО)

У Запоріжжі на острові Хортиця поліція патрулює територію на конях (ФОТО)

Фото: Нацполіція Запорізької області

У Запоріжжі в заповідних паркових зонах почав їздити кінний патруль. Поліцейські верхом шукають порушників порядку.

Про це повідомили в Нацполіції Запорізької області.

В заповідних паркових зонах Запоріжжя з’явився кінний патруль. Поліцейські верхом на конях оглядають територію та шукають порушників. Такі заході необхідні в тих місцях, де не проїде автомобіль.

Наразі правоохоронці проводять патруль у п’ятницю та вихідні. Кінний патруль вже бачили на острові Хортиця. За словами поліцейських, коні не залишають байдужими перехожих запоріжців.

“Коні, перш за все, – психологічний засіб впливу, адже викликають безліч позитивних емоцій та мало кого залишають байдужими. Пройти повз цих статних красенів неможливо”, – зазначають правоохоронці.


Нагадаємо, що від початку повномасштабного вторгнення запоріжцям обмежили доступ на територію острова Хортиця. Також тепер не можна відвідувати острови та скелі, які видно через обміління.

Рішення про заборону відвідування острова Хортиця ухвалює Рада оборони Запорізької області. Керівництво заповідника та правоохоронні органи стежать за донесенням цієї інформації до громадськості.

“Це не було чиїмось бажанням насолити людям. Це в інтересах безпеки городян. У нас немає мети карати когось за порушення. До того ж на острові Хортиця немає відповідних укриттів, щоб забезпечити безпеку”, – каже завідувачка інформаційно-видавничого відділу заповідника “Хортиця” Альона Петрикей.