Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У центрі Запоріжжя в найближчі дні запрацює фонтан: що відомо

У центрі Запоріжжя в найближчі дні запрацює фонтан: що відомо

У центрі Запоріжжя в найближчі дні запрацює фонтан: що відомо

Фонтан “Життя”. Ілюстративне фото

В Запоріжжі комунальники планують в найближчі дні увімкнути фонтан на площі Маяковського. Орієнтовна дата відкриття 26 квітня.

Про це повідомила Запорізька міська рада.

В найближчі дні в місті увімкнуть “Фонтан життя” на площі Маяковського. Комунальники готують споруду до літнього сезону. Традиційно водограй вмикають до Дня пам’яті про Чорнобильську трагедію.

На зиму фонтан вимикали та консервували. Тепер працівники комунальних служб миють його та заповнюють водою. Водограй може запрацювати вже 26 квітня.

“Комунальники також закликають містян не засмічувати водограй, не купати домашніх тварин у фонтані та самим не пірнати у воду”, – йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що в минулому році фонтан на площі Маяковського у Запоріжжі запустили також 26 квітня. Інші фонтани по місту запрацювали до кінця травня.

У Запоріжжі другий тиждень триває традиційне масштабне весняне прибирання TOLOKA FESTIVAL 2.0. Містян запрошують долучитися до акції та взяти участь у розіграші призів.

У суботу, 20 квітня, у Запоріжжі на острові Хортиця провели велике весняне прибирання. Акція проходила в першій половині дня і триватиме приблизно чотири години.

У Запоріжжі в заповідних паркових зонах почав їздити кінний патруль. Поліцейські верхом шукають порушників порядку. В заповідних пркових зонах Запоріжжя з’явився кінний патруль. поліцейські верхом на конях оглядають територію та шукають порушників. Такі заході необхідні в тих місцях, де не проїде автомобіль.