Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Вищий антикорупційний суд відсторонив заступника голови Запорізької обласної ради 

Вищий антикорупційний суд відсторонив заступника голови Запорізької обласної ради 

Вищий антикорупційний суд відсторонив заступника голови Запорізької обласної ради 

Владислав Куценко. Фото: Facebook Владислав Куценко

Вищий антикорупційний суд відсторонив від посади заступника голови Запорізької облради Куценка Владислава терміном на один місяць.

Про це повідомляє Вищий антикорупційний суд.

“Відповідно до листа голови ЗОВА Івана Федорова, Куценко Владислав продовжує здійснювати повноваження заступника голови обласної ради. Разом з тим, частина інших заступників голови Запорізької обласної ради звільнена”, — обгрунтував підстави подачі клопотання щодо відсторонення детектив НАБУ.

Під час судового розгляду з’ясувалося, що в матеріалах провадження мова йде про надання хабаря директору КНП «ТМО Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» для того, аби обрати наперед визначеного постачальника медичного обладнання та виробів. До цього також була вимога до директора медзакладу щодо відкриття рахунку та розміщення коштів у наперед визначеному банку.

Нагадаємо, заступник голови Запорізької облради Владислав Куценко, котрий опинився під слідством НАБУ, відкидає звинувачення на свою адресу щодо причетності до будь-яких корупційних дій і заявляє про готовність всіляко співпрацювати зі слідством.

Нагадаємо, повноваження Запорізької обласної ради передали Запорізькій обласній військовій адміністрації. Проте виконавчий апарат ЗОР буде продовжувати працювати.

Владислав Куценко очолює Запорізьку обласну організацію партії “Батьківщина”. В лютому цього року він був затриманий НАБУ за пропозицію хабаря. Владислав Куценко вийшов під заставу в три мільйона гривень.