Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Виконавчий апарат Запорізької обласної ради продовжує працювати: хто залишився на посадах

Виконавчий апарат Запорізької обласної ради продовжує працювати: хто залишився на посадах

Виконавчий апарат Запорізької обласної ради продовжує працювати: хто залишився на посадах

Фото: Facebook Людмила Любім

Повноваження Запорізької обласної ради передали Запорізькій обласній військовій адміністрації. Проте виконавчий апарат ЗОР буде продовжувати працювати.

Про це повідомила голова Запорізької обласної ради Олена Жук.

“Виконавчий апарат обласної ради залишається працювати. Я впевнена, що професіоналізм та досвід роботи працівників виконавчого апарату будуть корисними у розв’язанні нагальних питань мешканців Запорізької області”, – коментує Олена Жук.

Так на посадах залишається керівництво Запорізької обласної ради. Зокрема, перший заступник голови ради Людмила Любім та заступник голови обласної ради Владислав Куценко.

Людмила Любім депутатка від забороненої партії “Опозиційний блок”. Під час місцевих виборів вона посіла друге місце в партійному списку після Євгена Балицького (колаборант, заочно засуджений за державну зраду).

Людмила Любім
Людмила Любім. Фото: Facebook Людмила Любім

Владислав Куценко очолює Запорізьку обласну організацію партії “Батьківщина”. В лютому цього року він був затриманий НАБУ за пропозицію хабаря. Владислав Куценко вийшов під заставу в три мільйона гривень.

Владислав Куценко
Владислав Куценко. Фото: Facebook Владислав Куценко

Раніше ми писали, що сьогодні, 21 березня, депутати верховної Ради підтримали законопроєкт №9118 про передачу повноважень Запорізької облради очільнику Запорізької обласної військової адміністрації Івану Федорову.