Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Корупція » Суд обрав запобіжний захід для заступника голови Запорізької облради: що відомо

Суд обрав запобіжний захід для заступника голови Запорізької облради: що відомо

Суд обрав запобіжний захід для заступника голови Запорізької облради: що відомо

Фото: СБУ

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжні заходи для посадовців Запорізької обласної ради, яких затримали на спробі дати хабар.

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Суд частково задовольнив клопотання НАБУ про запобіжний захід затриманим. Заступник голови Запорізької облради триматиметься під вартою з правом внесення застави у 3 млн гривень.

Депутату облради також обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю застави у 1 млн гривень. Помічник заступника голови облради отримав домашній арешт.

Слідством задокументовано чотири випадки передачі грошей на загальну суму понад 650 тис. грн. Дії підозрюваних кваліфіковані за ч. 4 ст. 369 КК України (Підкуп особи, яка надає публічні послуги).


Раніше ми писали, що голова Запорізької обласної ради Олена Жук відреагувала на ситуацію з хабарем чиновників. За її словами, слідство продовжується та вона не знає про результати.