Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Корупція » Чи була голова Запорізької облради присутня під час затримання чиновників на хабарі: коментар Олени Жук

Чи була голова Запорізької облради присутня під час затримання чиновників на хабарі: коментар Олени Жук

Чи була голова Запорізької облради присутня під час затримання чиновників на хабарі: коментар Олени Жук

Олена Жук, голова Запорізької обласної ради. Фото: Inform.zp.ua

Голова Запорізької обласної ради Олена Жук відреагувала на ситуацію з хабарем чиновників. За її словами, слідство продовжується та вона не знає про результати.

Про це голова Запорізької обласної ради Олена Жук розповіла в розмові з кореспондентами Суспільного.

Посадовиця каже, що незалежно від посади, всі рівні перед законом:

“Посада заступника голови обласної ради — це посада, яка базується на тому, що людина є депутатом. Тобто якщо людина, будь-хто, порушив закон, то він має понести відповідно покарання. Ніхто — ні депутат, ні працівник апарату, ні керівний склад Запорізької обласної ради — не може порушувати законодавство”.

Пані Олена зазначила, що нині слідство триває і про його результати їй наразі не відомо.

На запитання журналістів про те, чи була посадовиця присутня в момент затримання, вона не відповіла.

“Я можу вам повторити про те, що ще тривають слідчі дії. І після того, як вони будуть закінчені, і коли будуть результати, ми з вами, ми всі, я маю на увазі не тільки мене як керівника людей, які вказані і в постах від служби безпеки України, і в постах НАБУ… Всі ми: і громада, і працівники апарату, і всі люди, яких цікавить, безумовно, це питання, ми всі побачимо результати проведених дій”.


Нагадаємо, що заступник голови Запорізької обласної ради, його помічник та місцевий депутат намагалися підкупити директора обласного медичного закладу. СБУ та НАБУ викрили чиновників на хабарі.