Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі побудують нові укриття

У Запоріжжі побудують нові укриття

У Запоріжжі побудують нові укриття

Фото: Запорізька міська рада

У Запоріжжі продовжено співпрацю з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ). Тож у місті побудують нові укриття та освітні простори.

Про це повідомили в мерії Запоріжжя.

Облаштування укриттів у навчальних закладах, цифрові освітні центри, мультифункціональний хаб, центри психосоціальної підтримки – це результат співпраці з ЮНІСЕФ.

Загальний бюджет спільних реалізованих і запланованих проєктів сягає понад 11,5 мільйонів доларів.

Під час нещодавньої зустрічі з представниками ЮНІСЕФу представники міської влади обговорили можливість облаштування нових укриттів і освітніх просторів, створення сучасного Центру молоді та центру для дітей.

Нагадаємо, у Запоріжжі родинам ВПО та місцевим мешканцям видають гуманітарну допомогу. Відповідні категорії населення мають змогу отримати продуктові набори.

Нагадаємо, що на території Запорізької області нині зареєстровано 228,5 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Це переважно ВПО із Донецької, в тому числі з Маріуполя, з Херсонської та Харківської областей.

Через застосунок “Дія” тепер можна подати заяву про оформлення довідки переселенця на всіх членів сім’ї, які покинули дім через війну разом із вами. Також можна оформити виплати на дітей, які народилися вже після переміщення.

Держава запровадила програму компенсацій роботодавцям, які працевлаштовують за направленням центрів зайнятості внутрішньо переміщених осіб.