Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » На Запорізькому напрямку FPV-дрон знищив окупантів, коли ті відступали (ВІДЕО)

На Запорізькому напрямку FPV-дрон знищив окупантів, коли ті відступали (ВІДЕО)

На Запорізькому напрямку FPV-дрон знищив окупантів, коли ті відступали (ВІДЕО)

Фото: Нацгвардія

На Запорізькому напрямку українські бійці нанесли удар безпілотником по російській піхоті. Коли окупанти почали відступати, FPV-дрон наздогнав їх.

Про це повідомила Нацгвардія України.

В Запорізькій області українські оператори дрона 6 загону ЦСП “Омега” знайшли місце базування окупантів. Тоді туди направили FPV-дрон, який наніс перший удар. Коли російська піхота почала відступати, то було нанесено другий удар. Внаслідок чого окупантів було ліквідовано.


Нагадаємо, що від Запорізької області впродовж тижня захисники отримали необхідну техніку. Підтримку отримали 11 підрозділів Сил оборони. На сьогодні актуальними потребами для захисників залишаються безпілотники різних модифікацій, дистанційна техніка, яка допомагає мінувати та розвідувати території, прилади РЕБ.

Також військовим на Запорізький напрямок передали чергову партію з 500 безпілотників. Серед них дрони різних моделей: Mavic 3, Mavic 3 Enterprise, Mavic 3 Thermal, БпЛА Autel Evo MAX 4T.

Вночі на Запорізькому напрямку українські бійці знищили штурмову групу окупантів разом з їх технікою. Хоча російські військові ховалися під захисними тепловими накидками, українські дрони з тепловізорами знайшли їх.

Нагадаємо, що на Запорізькому напрямку українські спецпризначенці знищили російську піхоту. Окупанти ховалися у зруйнованому підвалі. По окупантах було нанесено удар безпілотником. Деяким російським штурмовикам вдалося залишити місце базування, проте на відході українські пілоти FPV-дронів наздогнали їх.