Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » На Запорізькому напрямку українські бійці вночі знищили штурмову групу росіян (ВІДЕО)

На Запорізькому напрямку українські бійці вночі знищили штурмову групу росіян (ВІДЕО)

На Запорізькому напрямку українські бійці вночі знищили штурмову групу росіян (ВІДЕО)

ЗСУ

Вночі на Запорізькому напрямку українські бійці знищили штурмову групу окупантів разом з їх технікою. Хоча російські військові ховалися під захисними тепловими накидками, українські дрони з тепловізорами знайшли їх.

Про це повідомила Нацгвардія України.

Бійці 3 штурмового загону ЦСП “Омега” виявили на Запорізькому напрямку штурмову групу росіян. За інформацією Нацгвардії, окупанти перейшли до нової тактики штурмів вночі. Щоб ховатися від українських безпілотників вони використовують захисні теплові накидки.

Проте спецпризначенці за допомогою дронів з тепловізорами виявили російських військових. Українські бійці знищили окупантів та їх техніку.


Нагадаємо, що на Запорізькому напрямку українські спецпризначенці знищили російську піхоту. Окупанти ховалися у зруйнованому підвалі, де їх знайшов FPV-дрон.

Аналітики ресурсу Deep State заперечили інформацію про нібито “взяття Роботиного в кільце”, яку поширили низка телеграм-каналів.

“Ситуація в південній частині села залишається напруженою, а всі основні зусилля ворог прикладає саме з півдня. Оточення села — це задача не з легких, тим паче в часи аеророзвідки і маневреної оборони”, – додають в Deep State.

Також з’явилася інформація, що військове командування рф почало звільняти командирів загальновійськової армії і мотострілецького полку, що діють на півдні України, ймовірно, за нездатність повернути райони, втрачені під час Українського контрнаступу влітку-восени 2023 року.

“Якщо припущення російських джерел вірні, Міноборони Росії, ймовірно, замінює цих командирів в надії, що нове керівництво буде контролювати захоплення більшої території навколо Роботиного і Кринок, що дозволить Міноборони Росії з певною часткою правдоподібності стверджувати, що Росія звела нанівець результати українського контрнаступу”, – зазначають аналітики.