Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » На Запорізький напрямок передали партію безпілотників (ВІДЕО)

На Запорізький напрямок передали партію безпілотників (ВІДЕО)

На Запорізький напрямок передали партію безпілотників (ВІДЕО)

Фото: Іван Федоров

Військовим на Запорізький напрямок передали чергову партію з 500 безпілотників. Серед них дрони різних моделей, які підуть у військові частини.

Про це повідомили в Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Запорізька обласна військова адміністрація передала військовим частинам на Запорізький напрямок 500 безпілотників. Представлені різні моделі дронів: Mavic 3, Mavic 3 Enterprise, Mavic 3 Thermal, БпЛА Autel Evo MAX 4T.

“Чергові коптери вже допомагають нашим захисникам на Запорізькому напрямку – спостерігати за ворогом та виконувати бойові завдання! Всі “пташки” оснащенні потужними камерами, більше половини – термальними”, – каже очільник ЗОВА Іван Федоров.


Раніше ми писали, що Запоріжжя та громади Запорізької області закупили 500 безпілотників для військових. В Запорізькій ОВА оголосили черговий тендер на закупку дронів на 21 мільйон гривень.

Запорізька ОВА оголосила ще один тендер на 21 мільйон гривень для закупки ще однієї партії безпілотників.

Вночі на Запорізькому напрямку українські бійці знищили штурмову групу окупантів разом з їх технікою. Хоча російські військові ховалися під захисними тепловими накидками, українські дрони з тепловізорами знайшли їх.

Нагадаємо, що на Запорізькому напрямку українські спецпризначенці знищили російську піхоту. Окупанти ховалися у зруйнованому підвалі. По окупантах було нанесено удар безпілотником. Деяким російським штурмовикам вдалося залишити місце базування, проте на відході українські пілоти FPV-дронів наздогнали їх.