Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У тимчасово окупованому Бердянську пролунали вибухи: що відомо (ФОТО)

У тимчасово окупованому Бердянську пролунали вибухи: що відомо (ФОТО)

У тимчасово окупованому Бердянську пролунали вибухи: що відомо (ФОТО)

Фото: очільниця Бердянської МВА Вікторія Галіціна

Сьогодні, 15 квітня, близько 11:30 в тимчасово окупованому Бердянську місцеві мешканці чули два вибухи. За попередньою інформацією, вони доносились від заводу “Південгідромаш”.

Про це повідомила очільниця Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна.

За інформацією посадовиці, в тимчасово окупованому Бердянську пролунали два вибухи. У мережі з’явилися фото темного диму, який виднівся в місті.

У Бердянську пролунало 15 квітня два вибухи
Фото: очільниця Бердянської МВА Вікторія Галіціна

Вікторія Галіціна припускає, що Сили Оборони нанесли удар по місцю дислокації окупантів. За попередньою інформацією, вибухи доносились від заводу “Південгідромаш”. Є інформація, що окупанти перекрили ділянку біля об’єкту по Мелітопольському шосе.

“Тим часом, пропагандистські канали намагаються й надалі брехати щодо “збиття” над містом двох ракет “Storm Shadow”. Окупаційна фейкова влада жодних коментарів не надала”, – пише очільниця Бердянської МВА.


Раніше ми писали, що в Бердянську 16 березня пролунали вибухи на виборчих дільницях. Окупанти в своїх соціальних мережах повідомили про загибель членкині так званої “виборчої комісії”.

Перший підрив стався близько 19-ї години в Бердянській гімназії №2. Туди прибули медики та пожежники, але росіяни замовчували наслідки. На виборчій дільниці поранення отримали троє. Пізніше 17 березня заступник голови МВС Росії Олександр Горовий повідомив про загибель членкині “виборчої комісії”.

Також 12 березня у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області пролунали вибухи. Гучно було в районі аеропорту. Місцеві жителі бачили стовп диму зі сторони в’їзду з боку Маріуполя.