Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » 769-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

769-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

769-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

ЗСУ

Розповідаємо, як пройшов 769-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрано головні новини про війну за сьогодні.

У ніч проти 2 квітня російські окупанти атакували Україну, застосувавши 10 БпЛА типу “Shahed”. Силами та засобами протиповітряної оборони України 9 ударних БпЛА було знищено.

Кабінет Міністрів виділив додаткові 5,6 млрд гривень на оборонні споруди в регіонах. Так до Запорізької області з цих коштів піде 1 млрд гривень.

На Запорізькому напрямку бійці спецпідрозділу ГУР “Кабул 9” знищили російський ЗРК “Бук”. На ціль навели вогонь українських артилеристів.

Сьогодні, 2 квітня, Президент України підписав закон про зменшення призовного віку. Раніше до служби призивали громадян віком від 27 років, тепер граничний вік – 25 років.