Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Уряд виділив 1 млрд гривень на оборонні споруди в Запорізькій області

Уряд виділив 1 млрд гривень на оборонні споруди в Запорізькій області

Уряд виділив 1 млрд гривень на оборонні споруди в Запорізькій області

Траншеї. Фото: Міноборони

Кабінет Міністрів виділив додаткові 5,6 млрд гривень на оборонні споруди в регіонах. Так до Запорізької області з цих коштів піде 1 млрд гривень.

Про це повідомили на сайті Кабінету Міністрів України.

Сьогодні, 2 квітня, під час засідання Уряд виділив додаткові кошти на будівництво фортифікаційних споруд. В цьому році Кабінет Міністрів вже надав 20 млрд, а в цей раз на захисні споруди підуть 5,6 млрд гривень.

“З них 1,1 млрд грн для зведення фортифікацій в Донецькій області, понад 1 млрд грн – для Запорізької області, 1,5 млрд грн для Сумщини та 300 і 400 млн грн для Миколаївщини та Херсонщини відповідно”, – каже Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Уряд також виділив 2,5 млрд гривень для регіонів на облаштування шкільних укриттів. Та ще 1 млрд гривень на сховища в лікарнях.


Нагадаємо, на Запорізькому напрямку будують бліндажі, укриття та зуби дракона. Відео з фронту показав очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.