Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі укріпили стіну будинку, який постраждав 22 березня (ФОТО)

У Запоріжжі укріпили стіну будинку, який постраждав 22 березня (ФОТО)

У Запоріжжі укріпили стіну будинку, який постраждав 22 березня (ФОТО)

Фото: Іван Федоров/Telegram

В багатоповерхівці, яка постраждала в Запоріжжі 22 березня, закрили вибиті вікна та укріпили стіну. Двадцять п’ять мешканців будинку отримають грошову допомогу на ремонт житла.

Про це повідомила Запорізька міська рада.

В пошкодженій багатоповерхівці пошкодило 112 квартир. Вікна вилетіли не лише в цьому будинку, а також у семи сусідніх. В будинку укріпили стіну, закрили вибиті вікна. Комунальники розчистили двір багатоповерхівки. В 4 і 5 під’їздах триває робота газової служби.

Двадцять п’ять мешканців будинку, які відносяться до пільгових категорій отримають грошову допомогу на ремонт житла.

У Запоріжжі почали відновлювати пошкоджений 22 березня будинок
Фото: Запорізька міська рада

Раніше ми писали, що у Запоріжжі після обстрілу 22 березня в Хортицькому районі постраждали 10 багатоповерхових будинків. На сьогодні всі вибиті вікна закриті, а пільгові категорії населення отримають грошову допомогу.