Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » В одному з районів Запоріжжя відремонтували 10 багатоповерхівок після обстрілу (ФОТО)

В одному з районів Запоріжжя відремонтували 10 багатоповерхівок після обстрілу (ФОТО)

В одному з районів Запоріжжя відремонтували 10 багатоповерхівок після обстрілу (ФОТО)

Фото: Запорізька міська рада

У Запоріжжі після обстрілу 22 березня в Хортицькому районі постраждали 10 багатоповерхових будинків. На сьогодні всі вибиті вікна закриті, а пільгові категорії населення отримають грошову допомогу.

Про це повідомила Запорізька міська рада.

В Хортицькому районі Запоріжжя від обстрілу повилітали вікна в десятьох багатоповерхівках. Всі вікна комунальники закрили OSB листами. На ремонт використали матеріали з резервів міста, загалом надали 150 OSB листів.

Ремонт багатоповерхівок в Запоріжжі після обстрілу
Фото: Запорізька міська рада

Також в цих будинках 22 жителі відносяться до пільгових категорій. Вони мають змогу отримати грошову допомогу на ремонт житла.


Як ми писали раніше, під час атаки по Запоріжжю ракети влучили у приватний сектор міста. Волонтери Добробату взялися за відновлення пошкодженого житла містян після ракетного удару 22 березня.