Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » 760-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

760-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

760-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

Фото: Генштаб ЗСУ

Розповідаємо, як пройшов 760-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрано головні новини про війну за сьогодні, 24 березня.

Вчора, 23 березня, запорізькі рятувальники знищили залишки від ракети, касетний елемент від реактивної системи залпового вогню «Ураган» та бойову частину від безпілотного літального апарату «Shahed», які виявили в Запоріжжі та Запорізькому районі.

У селищі міського типу Малокатеринівка у Запорізькому районі встановили капличку біля Алеї пам’яті загиблих Героїв.

Біля Алеї пам’яті загиблих Героїв у Запорізькому районі встановили капличку
Капличка

На Донецькому напрямку загинув мешканець селища Лукашеве Запорізької області. Андрію Авраменку було 45 років. Без батька залишилися дві доньки.

Андрій Авраменко
Андрій Авраменко

Сьогодні рятувальники, комунальники та волонтери розбирають завали, демонтують пошкоджені конструкції, ремонтують покрівлі, «закривають» вікна OSB, вивозять будівельне сміття. Всього залучено майже 100 працівників та 20 одиниць техніки.

У Запоріжжі ліквідують наслідки атаки
У Запоріжжі ліквідують наслідки атаки

У п’ятницю, 22 березня, російська армія здійснила масований обстріл Запоріжжя та Запорізького району. По Дніпровській ГЕС було два прямі влучення. Зараз у Запорізькій області працюють представники Міндовкілля, Державна екологічна інспекція України та Державне агентство водних ресурсів України. Яка задіяна шкода?