Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Залишки ракети та дрону армії РФ знищили запорізькі рятувальники

Залишки ракети та дрону армії РФ знищили запорізькі рятувальники

Залишки ракети та дрону армії РФ знищили запорізькі рятувальники

Фото ДСНС

Вчора, 23 березня, запорізькі рятувальники знищили залишки від ракети, касетний елемент від реактивної системи залпового вогню «Ураган» та бойову частину від безпілотного літального апарату «Shahed», які виявили в Запоріжжі та Запорізькому районі.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Запорізькій області.

Вибухонебезпечні предмети знищені відповідно підготовленими фахівцями-піротехніками з дотриманням правил безпеки.

Підрозділи ДСНС перебувають в підвищеній готовності і на територіях, де тривають бої, після закінчення обстрілів залучаються до ліквідації наслідків надзвичайних подій.

Нагадаємо, у Запоріжжі приступили до ліквідації наслідків ракетних обстрілів, що були 22 березня. Від атаки постраждали приватні будинки містян та багатоповерхівки. Комунальники та волонтери “закривали” вікна та ремонтували покрівлі.