Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На фронті загинув доброволець із Запорізької області

На фронті загинув доброволець із Запорізької області

На фронті загинув доброволець із Запорізької області

Свічка

На Донецькому напрямку загинув мешканець селища Лукашеве Запорізької області. Андрію Авраменку було 45 років. Без батька залишилися дві доньки.

Про це повідомляють у Широківській територіальній громаді.

Андрій Авраменко родом з селища Лукашеве. Тут здобув освіту, а в юнацтві зустрів свою майбутню дружину. До повномасштабного вторгнення працював на «Запоріжсталі». Колеги згадують, що Андрій був гарним спеціалістом та майстром своєї справи.

Андрій Авраменко
Андрій Авраменко

Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Андрій добровольцем став захищати Україну. З березня 2022 року воював на Запорізькому напрямку.

Згодом воював на Донецькому напрямку, де і зустрів свій останній бій.

У полеглого захисника залишилась дружина та дві донечки.  

Нагадаємо, 16 березня 2024 року під час виконання бойового завдання у Запорізькій області загинув солдат Петро Хом’як з Хмельниччини.