Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » 20 ракетних ударів по Запоріжжю: Федоров розповів про загиблих від обстрілу

20 ракетних ударів по Запоріжжю: Федоров розповів про загиблих від обстрілу

20 ракетних ударів по Запоріжжю: Федоров розповів про загиблих від обстрілу

Фото: Іван Федоров/Telegram

У результаті удару по Запоріжжю, коли військовослужбовці рф випустили 20 ракет, загинула дитина та два чоловіки, ще 29 людей поранено.

Про це повідомив очільник ЗОВА Іван Федоров.

По Запоріжжю та Запорізькому району окупанти нанесли 20 ракетних ударів. Від влучань зруйновано 10 приватних будинків, пошкоджено понад 400.

Фото: Іван Федоров/Telegram
Фото: Іван Федоров/Telegram

299 ударів по 12 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби.

Що відомо про ракетну атаку по Запоріжжю 22 березня?

Зранку 22 березня російські війська здійснили масований обстріл Запоріжжя. За попередньою інформацією, окупанти випустили 20 ракет по місту.

Удари прийшлися й по Дніпровській ГЕС. Внаслідок влучання стався витік нафти в Дніпро. Фахівцями Держекоінспекції відібрані проби води з метою лабораторного дослідження.

Внаслідок ракетних ударів у м. Запоріжжя кількість постраждалих осіб збільшилась до 29 (з них 2 дітей).