Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Ракетний обстріл Запоріжжя 22 березня: що відомо про наслідки (ОНОВЛЕНО)

Ракетний обстріл Запоріжжя 22 березня: що відомо про наслідки (ОНОВЛЕНО)

Ракетний обстріл Запоріжжя 22 березня: що відомо про наслідки (ОНОВЛЕНО)

Фото: Іван Федоров/Telegram

Сьогодні зранку російські війська здійснили масований обстріл Запоріжжя. За попередньою інформацією, окупанти випустили 20 ракет по місту.

17:00 – в МВС України повідомили, що кількість поранених внаслідок російського обстрілу Запоріжжя збільшилася до 25 людей.

Кількість поранених в Запоріжжі зросла
Фото: Нацполіція України

15:16 – очільник ЗОВА Іван Федоров уточнив інформацію по постраждалим. Поранення отримали 20 людей. 8-річна дівчинка та 35-річний чоловік – донька та батько. Загинули від удару російської ракети по приватному сектору Запоріжжя. 62-річний чоловік – водій тролейбуса, що рухався греблею ГЕС, загинув внаслідок обстрілу Дніпровської ГЕС.

15:04 – Нацполіція України повідомляє, що в Запоріжжі загинули троє мирних мешканців, серед яких 9-річна дівчинка. Ще 15 постраждали у Запорізькій області. Серед поранених – поліцейський.

15:00 – за уточненою інформацією пресслужби ЗОВА, у тролейбусі на ДніпроГЕС не було пасажирів. Транспорт лише виїжджав на маршрут. Загинув водій тролейбусу.

13:51 – очільник ЗОВА Іван Федоров уточнив інформацію по загиблим та постраждалим в Запоріжжі. Наразі 15 людей отримали травми, три людини загинуло.

12:36 – очільник ЗОВА Іван Федоров повідомив, що кількість загиблих в Запоріжжі збільшилась до трьох.

Через ураження ДніпроГЕС в Дніпро витекла нафта
Фото: Держекоінспекція

11:10 – кількість поранених в Запоріжжі зросла до 14, повідомив очільник ЗОВА Іван Федоров. Також одна людина загинула, ще 2 – зниклі безвісти.

11:02 – в етері телемарафону очевидці розповіли, що серед зниклих людей у Запоріжжі молодий чоловік та його 10-річна донька. Рятувальники продовжують пошукову операцію.

10:42 – в Офісі Генерального прокурора повідомили, що внаслідок удару по ДніпроГЕС загорівся тролейбус з пасажирами. Транспорт перетинав греблю. Одна людина загинула, інформація про стан пасажирів уточнюється.

9:59 – Нацполіція Запорізької області повідомляє, що в Запоріжжі сім будинків зруйновано повністю. Три людини вважаються зниклими безвісти, поранених – 6.

9:34 – очільник ЗОВА Іван Федоров показав, як виглядає одна з вулиць Запоріжжя після обстрілу. Там зруйновано 4 будинки, постраждало 40. Дві людини зникли безвісти. Росіяни випустили туди дві ракети.

9:16 – очільник ЗОВА Іван Федоров повідомив, що внаслідок російського обстрілу загинула людина та ще 8 було поранено. Загалом окупанти випустили 20 ракет по цивільній інфраструктурі.

8:49 – в.о міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв написав, що дві людини зникли безвісти. Шість людей у стані середньої тяжкості. Повністю зруйновані два приватні будинки, ще 7 частково. Більше 150 будинків пошкоджено. Тривають пошукові роботи.

6:50 – у Запоріжжі знову чули вибухи, передають кореспонденти Inform.zp.ua.

6:33 – очільник ЗОВА Іван Федоров повідомив, що по Запоріжжя росіяни запустили 12 ракет. За попередньою інформацією, 7 будинків зруйновано, 35 – пошкоджено.

6:31 – керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко написав, що ДніпроГЕС стоїть і треба чекати на офіційну інформацію.

6:23 – в Нацполіції повідомили, що рух автодорожнім переїздом гребля Дніпровської ГЕС повністю обмеженно. На греблі була пожежа після ракетної атаки.

6:13 – в.о міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв повідомив, що більше години росіяни атакували Запоріжжя. Сім будинків пошкоджено, є інформація про постраждалих.