Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Зникло світло, водопостачання та перекритий рух по Дніпровській ГЕС, – наслідки ракетної атаки на Запоріжжя

Зникло світло, водопостачання та перекритий рух по Дніпровській ГЕС, – наслідки ракетної атаки на Запоріжжя

Зникло світло, водопостачання та перекритий рух по Дніпровській ГЕС, – наслідки ракетної атаки на Запоріжжя

ДніпроГЕС у Запоріжжі. Фото: Олег Власов

Більше двадцяти вибухів пролунало в Запоріжжі. Ракетна атака почалась о четвертій ранку 22 березня 2024 року.

За даними міської ради зруйновано два будинки приватного сектору. Ще 7 будинків пошкоджено. Є постраждалі. Інформація щодо стану тяжкості людей уточнюється.

Під атакою були також обʼєкти енергетичного сектору в Запоріжжі. Постраждала і Дніпровська ГЕС.

У Нацполіції закликають дотримуватися інформаційної тиші та не поширювати фото/відео з місць влучань у Запоріжжі. Рятувальники працюють на місцях влучання. Рух через Дніпровську ГЕС може бути ускладнений.

По технічним причинам можливі затримки тролейбусів № 3, 8, 11, 17.

Нагадаємо, ракетна атака почалась о четвертій ранку. Більше восьми влучань було зафіксовано через годину після початку атаки.