Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » В тролейбусі на ДніпроГЕС загинула людина: інформація про жертв та постраждалих (ОНОВЛЕНО)

В тролейбусі на ДніпроГЕС загинула людина: інформація про жертв та постраждалих (ОНОВЛЕНО)

В тролейбусі на ДніпроГЕС загинула людина: інформація про жертв та постраждалих (ОНОВЛЕНО)

Фото: Запорізька Січ

Сьогодні, 22 березня, внаслідок удару по ДніпроГЕС загорівся тролейбус з пасажирами. Транспорт перетинав греблю. Одна людина загинула, інформація про стан пасажирів уточнюється.


Оновлено. За уточненою інформацією пресслужби ЗОВА, у тролейбусі на ДніпроГЕС не було пасажирів. Транспорт лише виїжджав на маршрут. Загинув водій тролейбусу.


Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора України.

Наразі відомо про одну загиблу людину в тролейбусі, що перетинав ДніпроГЕС. Стан інших пасажирів уточнюється.

Ракетний удар по Дніпровській ГЕС, 22.03.2024
Ракетний удар по Дніпровській ГЕС, 22.03.2024

На місці події працюють співробітники екстрених служб та правоохоронці, які фіксують наслідки влучання.


Раніше ми писали, що сьогодні зранку російські війська здійснили масований обстріл Запоріжжя. За попередньою інформацією, окупанти випустили 20 ракет по місту.