Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » Федоров показав, як може виглядати підземна школа в Запоріжжі

Федоров показав, як може виглядати підземна школа в Запоріжжі

Федоров показав, як може виглядати підземна школа в Запоріжжі

Фото: ЗОВА

У Запоріжжі планують побудувати декілька підземних шкіл. Наразі обласна влада веде перемовини щодо розробки проєктів навчальних закладів.

Очільник Запорізької ОВА Іван Федоров показав проєкт майбутньої підземної школи.

Розробкою проєкту займатиметься одне із найвідоміших світових архітектурних бюро – компанія «Генслер». Обласна влада вже подала грантову заявку.

Як писав раніше Inform.zp.ua, американська архітектурна компанія Gensler буде брати участь у будівництві підземних шкіл. Зокрема вони розроблять дизайн майбутніх освітніх закладів. Ця ж компанія брала участь в будівництві Shanghai Tower. Та багатьох інших масштабних проєктах забудови по всьому світу.

Будівництво хочуть розпочати у травні цього року й завершити до 1 вересня.

Навчальні заклади будуть розташовані у центрі міста, а також у Бородинському та Комунарському районах.