Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Влада хоче передати 1 млрд гривень військовим на Запорізький напрямок

Влада хоче передати 1 млрд гривень військовим на Запорізький напрямок

Влада хоче передати 1 млрд гривень військовим на Запорізький напрямок

Фото: підрозділ Курта 28 омбр

У 2024 році Запорізька обласна влада хоче передати один мільярд гривень військовим. Це має збільшити кількість озброєння та автівок для захисників.

Про це повідомив на брифінгу розповів очільник ЗОВА Іван Федоров. 

Мінімум 17,5% видатків з місцевих, районних та обласного бюджетів будуть спрямовані на підтримку військових на Запорізькому напрямку. А також на цивільний захист населення та будівництво захисних споруд.

За словами очільника ЗОВА, в цьому році передадуть вдвічі більше коштів на потреби військових ніж 2023-го року.

“Що це означає? Ще більше вантажівок, БПЛА, антидронових рушниць, медичок та іншого відправиться на фронт для підсилення наших захисників”, – каже Федоров.


Як ми писали раніше, російські окупанти продовжують наступи на багатьох напрямках лінії фронту. Особливо напружена ситуація склалася на Авдіївському та Запорізькому напрямках.