Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Армія РФ продовжує наступ: Сирський про напружену ситуацію на Запорізькому напрямку

Армія РФ продовжує наступ: Сирський про напружену ситуацію на Запорізькому напрямку

Армія РФ продовжує наступ: Сирський про напружену ситуацію на Запорізькому напрямку

Головнокомандувач Олександр Сирський. Фото: Facebook Міноборони України

Російські окупанти продовжують наступи на багатьох напрямках лінії фронту. Особливо напружена ситуація склалася на Авдіївському та Запорізькому напрямках.

Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Ситуація в районі проведення операції Сил оборони України залишається складною. Особливо напружена ситуація склалася на Авдіївському та Запорізькому напрямках, де російські штурмові підрозділи намагаються прорвати оборону українських військ і захопити населені пункти Тоненьке, Орлівка, Семенівка, Бердичі, Красногорівка.

“Тривають жорсткі бої в районах Вербове та Роботине, над якими в намагається повернути контроль”, – наголосив Олександр Сирський.

Він додав, що вжив усі відповідні заходи, аби виправити ситуації на місці, з виділенням додаткового ресурсу боєприпасів та матеріальних засобів, а також необхідних резервів.

Водночас Головнокомандувач відзначив мужність, стійкість і героїзм військовослужбовців третьої штурмової та 25 окремої повітряно-десантної бригад, які вибили противника, що прорвався на околицю Орлівки.

Нагадаємо, запоріжці, які пішли чи збираються піти служити до лав армії за контрактом, можуть заробляти від 20 тис грн до 100 тис грн, це стосується як чоловіків, так і жінок.