Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Ліквідували та взяли в полон окупантів: на Запоріжжі українські бійці відбили російський штурм

Ліквідували та взяли в полон окупантів: на Запоріжжі українські бійці відбили російський штурм

Ліквідували та взяли в полон окупантів: на Запоріжжі українські бійці відбили російський штурм

ЗСУ

На Запорізькому напрямку було знищено черговий підрозділ окупантів. Три штурмові групи по шість осіб зі складу 218-го танкового полку 127-ї мотострілецької дивізії намагались захопити позиції ЗСУ поблизу населеного пункту Приютне.

Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов.

Окупантам вдалось підійти до позицій сил оборони, але завдяки злагодженим діям 127-ої бригади ТрО атаку було відбито, позиції утримано. Більшу частину підрозділу було ліквідовано, ті що залишились в живих, добровільно здались у полон. Усі вони – колишні в‘язні, завербовані російським Міноборони.

Нагадаємо, у боях проти російських окупантів на фронті загинули два співробітники Запорізького заводу феросплавів. Загинули військовослужбовці Сергій Давидцев та Валерій Мітрофанов. Обидва бійці у цивільному житті працювали горновими у плавильному цеху №1 Запорізького заводу феросплавів.