Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На фронті загинули два металурги із Запоріжжя

На фронті загинули два металурги із Запоріжжя

На фронті загинули два металурги із Запоріжжя

Загинув герой

У боях проти російських окупантів на фронті загинули два співробітники Запорізького заводу феросплавів. Загинули військовослужбовці Сергій Давидцев та Валерій Мітрофанов. Обидва бійці у цивільному житті працювали горновими у плавильному цеху №1 Запорізького заводу феросплавів.

Про це повідомили в пресслужби Запорізького заводу феросплавів.

На підприємстві зазначили, що дізналися про загибель своїх бійців із великою затримкою – їх немає серед живих уже пів року.

Валерій Мітрофанов став до лав ЗСУ у серпні 2022 року, був стрільцем у десантно-штурмових військах. Відомо, що він воював на найскладніших напрямках, життя обірвалося у бою під час мінометного обстрілу.

Сергій Давидцев приєднався до ЗСУ у лютому 2023 року, служив гранатометником. Колеги захисника відзначили, що у боях на найскладнішому напрямку він проявив свою незламність і загартованість.

«Знову і знову платять своїм життя наші Герої – мужні захисники України. Вони були справжніми металургами – міцними духом людьми. Кожен із них будував плани на майбутнє, проте широкомасштабне вторгнення змусило їх надягнути військову форму, взяти у руки зброю та стати на захист рідної землі», – говорять на заводі.

Нагадаємо, на Запорізькому напрямку українські захисники минулої доби відбили 2 атаки російських окупантів в районі села Роботине.