Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Збільшення комендантської години у Запоріжжі, мобілізація від Мунварти, візит Зеленського: головні події за тиждень

Збільшення комендантської години у Запоріжжі, мобілізація від Мунварти, візит Зеленського: головні події за тиждень

Збільшення комендантської години у Запоріжжі, мобілізація від Мунварти, візит Зеленського: головні події за тиждень

Минулий тиждень в Запоріжжі відзначився подовженням комендантської години, нововведенням щодо роботи Муніципальної варти та візитом президента на Запоріжжя.

Зібрали подробиці про головні теми, що хвилювали запоріжців минулого тижня.

Комендантська година

В Запорізькій області та в Запорізькому районі, зокрема, збільшили тривалість комендантської години з 30 листопада.

Із 30 листопада на території Запорізького району та міста Запоріжжя комендантська година триватиме з 23.00 до 05.00 години.

На іншій території Запорізької області, окрім тимчасово окупованих російською федерацією територій області комендантська година встановлена з 21.00 до 05.00 години.

Муніципальна варта в Запоріжжі буде ходити по домівках до призовників

У Запоріжжі Муніципальна варта, поліція та представники ТЦК будуть обходити оселі. Для різних районів міста вже сформовано 21-у мобільну групу.

Муниципальная стража. Источник: Запорожский горсовет

Вже сформовано групи за районами міста, які здійснюватимуть “поквартирний обхід” з 07:00 до 09:00 та з 17:00 до 19:00.

Самостійно представники “Муніципальної варти” не будуть вручати повістки. Це мають робити співробітники районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Візит Зеленського

30 листопада Президент України Володимир Зеленський був на Запоріжжі.

Він провів дві наради: оперативну – з військовими, з генералами Тарнавським, Москальовим, Литвиновим та всіма, хто відповідає за оборону тут, саме на Запоріжжі, та загальнодержавну – щодо фортифікації.