Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Екс-президенту “Мотор Січі” В’ячеславу Богуслаєву продовжили термін арешту у СІЗО на 60 днів

Екс-президенту “Мотор Січі” В’ячеславу Богуслаєву продовжили термін арешту у СІЗО на 60 днів

Екс-президенту “Мотор Січі” В’ячеславу Богуслаєву продовжили термін арешту у СІЗО на 60 днів

Шевченківський райсуд Києва продовжив термін утримання колишнього президента “Мотор Січі” В’ячеслава Богуслаєва під арештом на 60 днів, до 27 травня.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Офіс генпрокурора обґрунтував своє клопотання необхідністю продовження слідчих дій у справі та оголошення нової підозри Богуслаєву у перешкоджанні законній діяльності Збройних сил України.

Згідно з версією слідства, Богуслаєв блокував передачу вертольота Мі-2-МСБ-1 військовим та приховував деталі та експлуатаційну документацію, без яких використати гелікоптер було б неможливо.

Обвинувачений заперечує всі звинувачення та заявляє, що до нього не зверталися з таким запитом, а зняття деталей було звичайним робочим процесом.

Нагадаємо, екс-президента «Мотор Січ» В’ячеслава Богуслаєва підозрюють у колаборації та пособництві державі-агресору.

Раніше інженер заводу “Мотор Січ” у Запоріжжі було розкрито на наведенні ракетних ударів по городу.