Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Мешканці будинку, зруйнованого ракетним обстрілом у Запоріжжі, можуть отримати спеціальні акти: як це зробити

Мешканці будинку, зруйнованого ракетним обстрілом у Запоріжжі, можуть отримати спеціальні акти: як це зробити

Мешканці будинку, зруйнованого ракетним обстрілом у Запоріжжі, можуть отримати спеціальні акти: як це зробити

Мешканців будинку на вулиці Незалежної України, 67 просять отримати акти щодо обстеження зруйнованого будинку.

Про це повідомив в.о. мера Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Відповідні акти можна отримати сьогодні, 8 березня, з 9.00 до 17.00 в адміністрації Вознесенівського району за адресою вул. Сєдова, 5.

Нагадаємо, мешканці зруйнованого будинку по вулиці Незалежної України, які втратили свої квартири через ракетний удар Росії, отримають виплати і зможуть отримати тимчасове житло. Хто не може розраховувати, пояснили в Офісі президента.