Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Російських чиновників, вчителів та медиків відправляють у “відрядження” у Запорізьку область

Російських чиновників, вчителів та медиків відправляють у “відрядження” у Запорізьку область

Російських чиновників, вчителів та медиків відправляють у “відрядження” у Запорізьку область

Оккупанты

На тимчасово окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей російські загарбники зіткнулися із нестачею кадрів для проведення окупаційної діяльності.

Щоб поповнити лави вчителів та медиків на окупованих територіях, росіяни вигадали нову схему.

Вона полягає у “програмі переселення”, яку рашисти запровадили для чиновників, медиків та вчителів.

Про це повідомляє Центр Національного опору.

У постанові уряду Росії “про окремі питання, пов’язані з відрядженням росіян на території “ДНР”, ЛНР”, тимчасово окупованих територій Запорізької та Херсонської області” наведено значні суми “заохочення”:

середня зарплата виплачується у подвійному розмірі (110 тис. рублів);

8480 рублів за кожен день відрядження (254400 на місяць);

7210 рублів щодобова компенсація за оренду житла (216300 рублів на місяць);

Загалом 470 700 рублів на місяць (8,5 середньоросійських зарплат).

Нагадаємо, у Бердянському районі збільшилася кількість мобілізованих росіян, що прибули. В основному – це ув’язнені з Росії.

Їх спрямовують у Запорізькій області для додаткової фільтрації місцевого населення. Причиною таких дій є побоювання роботи українських партизанів.