Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Росіяни можуть запровадити перепустку для виїзду з окупованих територій Запорізької області

Росіяни можуть запровадити перепустку для виїзду з окупованих територій Запорізької області

Росіяни можуть запровадити перепустку для виїзду з окупованих територій Запорізької області

Блокпост оккупантов

Окупанти створюють штучні перешкоди для вільної евакуації населення із окупованих територій Запорізької області.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

З 1 жовтня окупанти планують видавати перепустки, без яких неможливо буде виїхати на підконтрольну територію з окупованої. Такі повідомлення розповсюджують рашисти своїми каналами.

Нагадаємо, окупаційна влада оголосила, що псевдореферендум відбудеться на окупованих територіях Запорізької області з 23 по 27 вересня.

Українські партизани заявили, що спостерігається хаотичний перекид ворожої військової техніки через Бердянськ. Експерти кажуть, що напрямок Гуляйполе, Токмака та Бердянськ є найперспективнішими для розсічення угруповань рашистів на Півдні.