Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Стало відомо, що вибухнуло в окупантів на березі Молочного Лиману

Стало відомо, що вибухнуло в окупантів на березі Молочного Лиману

Стало відомо, що вибухнуло в окупантів на березі Молочного Лиману

Иллюстративное фото/Ілюстративне фото

На тимчасово окупованій частині Запорізької області сталися вибухи на об’єкті окупантів. Там вони тримали техніку та боєприпаси. У події з’явилися подробиці.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі національного телемарафону.

У Мелітополі 17 вересня вибухали склади боєприпасів окупантів та військова техніка. Розташовані об’єкти російських військ на березі Молочного Лиману. Після 15:00 розпочалася детонація боєприпасів.

После взрывов местные жители видели, как оккупанты вывозили с мест расположения разрушенную технику и ту, которой удалось уцелеть.

Кілька місяців тому війська Росії вивели частину техніки з Мелітополя і перемістили її на берег Молочного Лимана. Однак і на новому місці з технікою окупантів сталася НП.

Нагадаємо, ЗСУ завдали ударів по місцях розташування російських військ у Запорізькій області. Українські військові вдарили під силу противника в районі населених пунктів Кам’янка, Гуляйполі, Пологи та Кінські Роздори.