Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » 80 поранених окупантів: ЗСУ вдарили по ворогах у Запорізькій області

80 поранених окупантів: ЗСУ вдарили по ворогах у Запорізькій області

80 поранених окупантів: ЗСУ вдарили по ворогах у Запорізькій області

всу

ЗСУ у Запорізькій області продовжують знищувати війська рашистів. У районах кількох населених пунктів Сили оборони вдарили по місцях розташування противника.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки України.

ЗСУ завдали ударів по місцях розташування російських військ у Запорізькій області. Українські військові вдарили під силу противника в районі населених пунктів Кам’янка, Гуляйполі, Пологи та Кінські Роздори.

В результаті до 80 окупантів поранено та знищено 5 одиниць техніки. У районі Василівки до 15 загиблих «кадировців», які приїхали до області для проведення фільтрації.

Нагадаємо, війська рф обстріляли 29 населених пунктів у Запорізькій області. До поліції надійшло 30 повідомлень про руйнування: під вогнем опинилася громадянська інфраструктура.