Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » До поліції надійшло 27 повідомлень про військові злочини окупантів у Запорізькій області

До поліції надійшло 27 повідомлень про військові злочини окупантів у Запорізькій області

До поліції надійшло 27 повідомлень про військові злочини окупантів у Запорізькій області

Російські війська продовжують чинити на території Запорізької області військові злочини та обстрілювати населені пункти. За добу до поліції надійшло 27 таких повідомлень.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Серед військових злочинів окупантів – обстріл населених пунктів Запорізької області. Під ударами опинилися Гуляйполе, Мала Токмачка та Новоандріївка.

Війська рашистів вели вогонь населення Пологівського району. Окупанти стріляли з артилерії та РСЗВ по житлових будинках у Гуляйполі та Оріхові.

В результаті в будинках вибито вікна, зруйновано дахи, стіни, а також пошкоджено прибудинкову територію.

бомбили Зап обл

Окупанти накрили «Градами» Малу Токмачку, коли місцеві жителі отримували у центрі роздачі гуманітарну допомогу. Троє цивільних загинули, а семеро отримали поранення. Їх доправили до лікарні.

Зап обл бомбили

Матеріали з усіх цих епізодів поліцейські передали до СБУ для порушення кримінальної справи за статтею «Порушення звичаїв та правил війни».

Нагадаємо, Мелітопольська міськрада на 20-й сесії ухвалила рішення про конфіскацію майна громадян, які брали участь у так званому референдумі.