Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Конфіскація майна за участь у псевдореферендумі: на сесії Мелітопольської міськради ухвалили рішення

Конфіскація майна за участь у псевдореферендумі: на сесії Мелітопольської міськради ухвалили рішення

Конфіскація майна за участь у псевдореферендумі: на сесії Мелітопольської міськради ухвалили рішення

Референдум

Мелітопольська міськрада на 20-й сесії ухвалила рішення про конфіскацію майна громадян, які брали участь у так званому референдумі.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі національного телемарафону.

На позачерговій сесії Мелітопольської міськради депутати ухвалили рішення про конфіскацію майна у мелітопольців, які братимуть участь у так званому референдумі.

Рішення стосується агітаторів, членів незаконних виборчкомів та гауляйтерів. При виконкомі міськради вже створили оперативний штаб, який збирає інформацію про учасників «референдуму».

Списки осіб, які співпрацюватимуть із окупантами, надішлють центральним органам влади, щоб ті могли запровадити проти них економічні санкції.

Нагадаємо, СБУ оголосила про підозру 5 колаборантам у Запорізькій області. Співробітники СБУ виявили докази, що ці люди добровільно зайняли «посади» в окупаційних адміністраціях.