Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Кам’янці-Дніпровській знищили бюлетені для проведення псевдореферендуму

У Кам’янці-Дніпровській знищили бюлетені для проведення псевдореферендуму

У Кам’янці-Дніпровській знищили бюлетені для проведення псевдореферендуму

У Кам’янці-Дніпровській Запорізькій області українські сили підірвали місце для зберігання бюлетенів для проведення псевдореферендуму. Разом із ним постраждала локація базування російського ФСБ.

Про це повідомляє Головне управління розвідки України.

Операцію провели бійці спецназу української розвідки. Вони підірвали склад, де зберігалися всі друковані матеріали щодо «референдуму».

Також вдалося розбити місце базування підрозділу російського ФСБ, який охороняв склад бюлетенів. Точна кількість убитих та поранених уточнюється. Уцілілих та поранених терміново евакуювали у напрямку окупованого Криму.

У кількох приміщеннях продовжуються пожежі, які окупанти не можуть загасити протягом тривалої години. Зокрема управління Державної казначейської служби.

Російські загарбники через ці події запровадили жорстку комендантську годину у місті з 7.00. Над Кам’янкою-Дніпровською помічені військові гелікоптери.

Внаслідок проведення спецоперації цивільне населення не постраждало.

Нагадаємо, російські загарбники продовжують готуватися до проведення псевдореферендуму на окупованій території Запорізької області. Туди вже завезли зразки кабінок та ящиків для голосування.

У Мелітополі та районі російські загарбники звітують про 95% готовності «виборчих дільниць» і почали разом із колаборантами обходити будинки в селах навколо міста.