Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Військові росії вдарили по навчально-тренувальному центру Запорізької АЕС, – Енергоатом

Військові росії вдарили по навчально-тренувальному центру Запорізької АЕС, – Енергоатом

Військові росії вдарили по навчально-тренувальному центру Запорізької АЕС, – Енергоатом

Запорожская АЭС в Энергодаре

Ввечері 18 серпня до Енергодару прибула пропагандистська знімальна група. Її члени разом із представниками фсб рф на території гостьового будинку “Аліса” провели спільну нараду.

Про це повідомили в “Енергоатомі”.

Опівночі 19 серпня російські окупанти розпочали обстріл у напрямку навчально-тренувального центру (НТЦ) атомної станції.

Точно зафіксовано, що ці обстріли проводилися з двох місць – автовокзалу та скидного каналу: у першому випадку – 1,5 секунди та удар, а у другому – удар лунав за три секунди, – повідомляють в Енергоатомі.

Нагадаємо, українська розвідка отримала нові підтвердження, що російські окупанти планують масштабну провокацію на Запорізькій АЕС 19 серпня.

Відомо, що москва відхилила пропозицію щодо створення демілітаризованої зони навколо Запорізької атомної електростанції. Цю ідею подав генеральний секретар ООН Антоні Гутерріш.