Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » В Енергодарі співробітники фсб рф маскуються під “громадянських” і ведуть розвідку

В Енергодарі співробітники фсб рф маскуються під “громадянських” і ведуть розвідку

В Енергодарі співробітники фсб рф маскуються під “громадянських” і ведуть розвідку

Энергодар

Жителів Енергодару попередили про небезпеку, яка може їх чатувати у громадських місцях. Йдеться про співробітників фсб рф, які переодягаються в цивільний одяг і ведуть розвідку.

Про це повідомив мер Енергодару Дмитро Орлов.

Шановні енергодарці, не забувайте про обережність у громадських місцях. У тому числі інформаційну. В Енергодарі функціонують кілька закладів громадського харчування, де є безкоштовний російський вай-фай. 

Враховуючи проблеми у місті з мобільним та інтернет-зв’язком, ця послуга користується попитом.

За останньою інформацією, у таких закладах знаходяться переодягнені у цивільне фсб-шники, які уважно слухають усі розмови та заглядають у телефони.

Іноді рашисти вимагають показати листування у соціальних мережах. Якщо знайшли щось, на їхню думку, «компрометуюче» – людину забирають у відділення окупаційної поліції. За словами Дмитра Орлова, вже відомо кілька таких випадків.

Війська росії обстріляли Запорізьку область з РСЗВ: розпочато кримінальне провадження. Під час ворожого обстрілу Орєхова загинула жінка, шість мирних жителів зазнали поранень.