Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти обстріляли Запорізький та Пологівський райони

Окупанти обстріляли Запорізький та Пологівський райони

Окупанти обстріляли Запорізький та Пологівський райони

обстрел военные

Окупаційні війська продовжують обстрілювати мирні населені пункти у Запорізькому та Пологівському районах. Через ворожу атаку десятки сімей втратили житло.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

До поліції надійшло 28 повідомлень про збройну агресію військових Росії проти мирних жителів. Ворог обстріляв Оріхів та Гуляйполе. У Запорізькому районі окупанти завдавали ударів по селах Зарічне та Таврійське.

Загалом поліцейські зафіксували руйнування двох багатоповерхівок та понад 20 приватних будинків. У житлових приміщеннях пошкоджено майно, зруйновано дахи, вибито вікна, а в деяких навіть вибило стіни.

Значних пошкоджень зазнали господарські будівлі, гаражі, а також майно та автомобілі в них.

Як писав раніше Inform.zp.ua, в окупованому Мелітополі близько 7 ранку пролунали два вибухи в районі підстанції. В результаті мовлення російського телебачення у місті припинилося.