Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запоріжці можуть отримати кредит на покупку житла: як скористатися програмою “єОселя”

Запоріжці можуть отримати кредит на покупку житла: як скористатися програмою “єОселя”

Запоріжці можуть отримати кредит на покупку житла: як скористатися програмою “єОселя”

Ілюстративне фото

Минулого тижня кредити на придбання житла за програмою єОселя отримали 106 українських родин на загальну суму 186 млн грн. Програмою можуть скористатися запоріжці різних категорій.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Від початку дії програми єОселя кредити на придбання житла взяли вже 10 677 українських родин на 16,8 млрд грн.

Програма "єОселя"
Фото: Урядовий портал

Скористатись програмою доступного кредитування сьогодні можуть як представники окремих професій, так і громадяни, які не мають у власності житла або хочуть покращити його умови. Для військовослужбовців ЗСУ за контрактом пільгова ставка становить 3% річних. Для інших категорій – учасників бойових дій, ветеранів, ВПО, інших громадян – ставка іпотеки становить 7%.

Подати заявку та дізнатися більше про програму можна за посиланням.


Нагадаємо, родини, що мають дітей з вразливих категорій можуть отримати кошти на путівку до дитячого табору. Для цього достатньо скористатись програмою “єОздоровлення”.

Жителі Запоріжжя та Запорізької області, які відповідають певним категоріям, можуть отримати безкоштовне навчання. Держава виділила на цю програму майже 70 млн грн.

100 тис грн запоріжці можуть отримати на розвиток власної справи для ветеранів та військових. Такі можливості для захисників та захисниць надає нова програма «Траєкторія».