Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі будуть погодинні відключення світла: графік на 2 червня

У Запоріжжі будуть погодинні відключення світла: графік на 2 червня

У Запоріжжі будуть погодинні відключення світла: графік на 2 червня

Ілюстративне фото

Сьогодні, 2 червня, у Запоріжжі та Запорізькій області з 18:00 до кінця доби діятимуть графіки погодинних відключень електроенергії.

Про це повідомили в ПАТ Запоріжжяобленерго. 

З 18:00 до 22:00 відключатимуть світло у споживачів п’ятої черги, з 22:00 до 24:00 – шостої черги. В інші періоди доби відключень електроенергії наразі не прогнозується.

«Через обстріли ситуація в Об’єднаній енергосистемі наразі складна та потребує від кожного відповідального та ощадливого енергоспоживання», – наголосили в Запоріжжяобленерго.

Перелік адрес для кожної з черг – за посиланням.

Російські окупаційні війська нанесли ракетний удар по Запоріжжю. Вони поцілили по одному із об’єктів енергетичної інфраструктури. Люди не постраждали.

Також пошкоджені понад 20 житлових будинків та закладів соціальної сфери.

У Запоріжжі тимчасово перекрили рух через Дніпровську ГЕС. Транспорт пускають в обʼїзд через Арковий міст та Нові мости. За декілька годин його можуть відновити для легкового транспорту.

Під час російської ракетної атаки 1 червня постраждали енергооб’єкти в п’яти областях України, зокрема в Запорізькій. Наслідки удару росіян уточнюються.

 Авіаційні ракети Х-59 та Х-69 запускали з окупованої Запорізької області.

В ніч на 1 червня українські захисники знищили 10 БпЛА “Shahed-136/131”, 2 БпЛА розвідувального типу, 2 керовані авіаційні ракети Х-59/69 та 3 крилатих ракети Х-101/555.