Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Діти із Запорізької області можуть поїхати на оздоровлення в санаторій: як це зробити

Діти із Запорізької області можуть поїхати на оздоровлення в санаторій: як це зробити

Діти із Запорізької області можуть поїхати на оздоровлення в санаторій: як це зробити

Ілюстративне фото

Діти з родин ВПО Бердянської громади можуть поїхати на відпочинок в Яремче. Оздоровлення в санаторії для малечі будет безкоштовне.

Про це повідомляє очільниця Бердянської МВА Вікторія Галіціна.

Дітям з родин ВПО, які виїхали з Бердянська, пропонують безкоштовно відвідати санаторій “Прикарпатський” в Яремче. Місця можуть отримати діти віком від 7 до 14 років. На відпочинку пропонують такі види дільності:

  • відпочити, відвідати різні екскурсії та взяти участь у розважальних програмах;
  • відвідувати медичні процедури для лікування і профілактики захворювань системи дихальних шляхів;
  • брати участь в позашкільних заходах.

“Подати заявку на оздоровлення може будь-яка родина з Бердянської міської територіальної громади. Фактичне проживання в Запоріжжі необов’язкове. Після формування групи – з кожним із батьків зв’яжеться визначена уповноважена особа, яка супроводжуватиме дітей до санаторію і назад, і пояснить деталі поїздки. Переїзд – потягом”, – пише Вікторія Галіціна.

Відпочинок буде тривати 30 днів. Батькам потрібно заповнити анкету, підготувати довіреність на супроводжуючу особу та сплатити квитки до Яремче та назад.


Раніше ми писали, що оздоровчий комплекс “Артек” видав 853 путівки на відпочинок дітей. Запорізька область стала лідером та надала можливість для оздоровлення 130 дітям.

132 дитини із Запорізької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, поїхали на оздоровлення в дитячий табір “Артек”.

У Запоріжжі з метою надання додаткових соціальних гарантій для багатодітних сімей надається матеріальна допомога. На родину можна отримати 5000 тис грн.