Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Два запоріжця напали на українського прикордонника: що відомо про інцидент

Два запоріжця напали на українського прикордонника: що відомо про інцидент

Два запоріжця напали на українського прикордонника: що відомо про інцидент

Двох жителів Запоріжжя підозрюють в нападі на українського прикордонника. Він намагався їх зупинити на Закарпатті під час спроби втечі за кордон.

Про це повідомило видання “Локатор-Медіа” та журналіст Віталій Глагола.

Інцидент трапився днями у Рахівському районі на Закарпатті на ділянці відділу прикордонної служби «Ділове». Там спрацювали сигнальні міни біля кордону. Прикордонний наряд зреагував на сигнал та виявив там двох чоловіків.

Один з прикордонників двічі вистрілив у повітря, аби спинити чоловіків. Але ті напали на нього, відібрали пістолет та вдалися до втечі. Чоловіки вистрілили в нього 5 разів та втекли в напрямку сусідньої Румунії, де згодом румунським прикордонникам й вдалося їх затримати.

Журналіст Віталій Глагола повідомив, що затриманими виявилися жителі Запоріжжя — 35 – річний Андрій Боярко та 30- річний Роман Нежижим.

За його інформацію, щодо затриманих готують матеріали для естрадиції з Румунії.

Журналісти Inform.zp.ua відправили запит в пресслужбу Державної прикордонної служби України з проханням підтвердити чи спростувати цю інформацію. На момент виходу цього матеріалу відповідь не надійшла.

Раніше Inform.zp.ua писав, що станом на 20 травня 115 військовозобов’язаних запоріжців оновили дані для реєстру. Це можна зробити в ЦНАП, ТЦК або у застосунку Резерв+.

Повістка не прийде запоріжцям у додаток Резерв+, оскільки правила вручення повісток українцям не змінилися.