Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » ДТП » У Запоріжжі нетверезий водій наїхав на блокпост (ВІДЕО)

У Запоріжжі нетверезий водій наїхав на блокпост (ВІДЕО)

У Запоріжжі нетверезий водій наїхав на блокпост (ВІДЕО)

Патрульна поліція

В Запоріжжі на вулиці Величара нетверезий водій рухався на великій швидкості та в’їхав в блокпост. Після чого чоловіка позбавила права керування авто.

Про це повідомляє Патрульна поліція Запорізької області.

Днями в Запоріжжі водій рухався на великій швидкості по вул. Величара. Чоловік наїхав на огороджувальні конуси, які позначали межі мобільного блокпосту. Проте авто не зупинилося, тому патрульні почали переслідувати порушника. На сигнали правоохоронців водій не реагував.

Зупинити чоловіка вдалося на вул. Вінтера. Правоохоронці встановили, що чоловік був у стані алкогольного сп’яніння та вже позбавлений права керування авто за нетверезе водіння.

На чоловіка склали протоколи за такі адміністративні правопорушення:

  • ч. 2 ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння особою, яка керувала з ознаками сп’яніння, повторно протягом року);
  • ст. 122-4 (Залишення місця автопригоди);
  • ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП);
  • ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку);
  • ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.

Автомобіль запоріжця відігнали на майданчик тимчасового зберігання.


Раніше ми писали, що 28 квітня в Запоріжжі сталося смертельне ДТП. Під колесами авто загинуло двоє людей, які переходили дорогу у невідведеному місці.

З 1 травня в Україні відбудуться зміни в Правилах дорожнього руху. Відтепер ближнє світло фар має бути ввімкнене поза населеного пункту на дорозі цілий рік. Раніше ця норма діяла тільки з 1 жовтня по 1 травня.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів вніс зміни до Правил дорожнього руху. Мета цього рішення – наблизити українське законодавство до Європейського Союзу.