Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » У Запорізькій області знайшли 300 зниклих безвісти людей: подробиці

У Запорізькій області знайшли 300 зниклих безвісти людей: подробиці

У Запорізькій області знайшли 300 зниклих безвісти людей: подробиці

Працівники Центру з розшуку осіб знайшли у Запорізькій області 300 людей, зниклих безвісти за особливих обставин, серед них 51 людина — в полоні.

Про це повідомили в Нацполіції в Запорізькій області.

“З моменту створення в Запоріжжі Центру його фахівці опрацювали понад 1600 звернень та встановили долю понад 300 зниклих безвісти за особливих обставин, зокрема й факти перебування в полоні 51 особи”, – зазначили в пресслужбі.

Людей шукають та ідентифікують завдяки ДНК-експертизі, що роблять в пересувній ДНК-лабораторії.

Читайте також:

За майже 4 місяці цього року правоохоронці перевірили на блокпостах Запоріжжя 275 тис людей. Серед них 1060 перебували в розшуку та 10 були нелегальними мігрантами.

У Запоріжжі незабаром на вулицях можуть з’явитися 500 відеокамер із розпізнаванням обличь. Їх встановлять для виявлення злочинців і диверсантів, які коригують російські удари.