Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » У Запоріжжі за місяць затримали понад 20 незаконних мігрантів (ФОТО)

У Запоріжжі за місяць затримали понад 20 незаконних мігрантів (ФОТО)

У Запоріжжі за травень затримали 21 порушника міграційного законодавства. Незаконних мігрантів буде депортовано з України.

Про це повідомляє Нацполіція Запорізької області.

У Запоріжжі правоохоронці проводять профілактичні заходи для виявлення порушників міграційного законодавства. Так протягом травня затримали 21 незаконного мігранта. Серед них 49-річний громадянин Казахстану, який 7 років нелегально проживав в Україні. Після створення відповідної документації чоловіка депортують за межі країни.

Також поліція пише про 37-річного громадянина Грузії, який пройшов процедури та в супроводі правоохоронців був доставлений до кордону. Звідки він покинув територію України. Чоловіку заборонили в’їзд в державу на 5 років.


Нагадаємо, що в Запоріжжі в лютому минулого року мігрант порушив закон про заборону в’їзду в Україну. Тому 6 березня правоохоронці депортували порушника з країни.

Уродженка Криму після початку повномасштабного вторгнення почала працювати заступником міністра “министерства здравоохранения Запорожской области”. Вона отримала 10 років позбавлення волі за співпрацю з окупантами.

Як писав раніше Inform.zp.ua, п’ять колаборантів “головного управління мвс по Запорізькій області рф” на тимчасово окупованій частині регіону виявила СБУ. Їм заочно повідомили про підозру.

В тимчасово окупованому Бердянську підірвали автівку організатора катівні, а самого колаборанта ліквідували.

Раніше в Бердянську 16 березня пролунали вибухи на виборчих дільницях. Окупанти в своїх соціальних мережах повідомили про загибель членкині так званої “виборчої комісії”.

22 березня в тимчасово окупованому Мелітополі пролунали вибухи. В їхніх епіцентрах перебували російські військові машини з особистим складом.