Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » У Запоріжжі мігранту заборонили в’їзд: чоловіка депортували з країни

У Запоріжжі мігранту заборонили в’їзд: чоловіка депортували з країни

У Запоріжжі мігранту заборонили в’їзд: чоловіка депортували з країни

Фото: Нацполіція Запорізької області

У Запоріжжі в лютому минулого року мігрант порушив закон про заборону в’їзду в Україну. Тому 6 березня правоохоронці депортували порушника з країни.

Про це повідомила Нацполіція Запорізької області.

Ще в лютому 2023 року запорізькі поліцейські затримали 45-річного чоловіка, який незаконно потрапив на територію України. Він мав сплатити штраф та поїхати за межі країни. Проте цього не сталося.

Тому 4 березня 2024 року Запорізькі поліцейські знову звернулися до мігранта та повідомили йому про правопорушення за ще однією статтею. В цей раз правопорушник сплатив штраф та 6-го березня в супроводі правоохоронців виїхав за межі України.

Чоловіку заборонили в’їзд на територію держави до 2032 року.


Як Inform.zp.ua писав раніше, влітку 2022 у Запоріжжі стався інцидент з бійкою між представниками ТЦК та чоловіком призивного віку. Суд завершив справу та згідно його рішення, чоловіка визнали невинуватим.