Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЦНАПи у Запоріжжі розпочали прийом військовозобов’язаних: графік роботи

ЦНАПи у Запоріжжі розпочали прийом військовозобов’язаних: графік роботи

ЦНАПи у Запоріжжі розпочали прийом військовозобов’язаних: графік роботи

Центр надання адміністративних послуг

Центри надання адміністративних послуг у Запоріжжі сьогодні, 18 травня, працюватимуть з 9:00 до 16:45. Військовозобов’язані можуть оновити там свої облікові дані.

Про це повідомляють у Запорізькій міській раді.

“Наразі здійснюються заходи щодо поступового підключення адміністраторів ЦНАП до відповідної облікової системи”, – зазначають в міськраді.

Відвідувачів прийматимуть, якщо в адміністратора буде відповідне технічне підключення.

Департамент адміністративних послуг міської ради нагадує, що оновити свої дані необхідно протягом 60 днів! Для цього також можна скористатися мобільним додатком для військовозобов’язаних «Резерв+».

Нагадаємо, після набуття чинності закону про мобілізацію 18 травня всі чоловіки віком від 18 до 60 років мають оновити свої дані у ТЦК, ЦНАПі або електронному кабінеті. Ті ж чоловіки, які раніше були визнані обмежено придатними, обов’язково мають з’явитися до ТЦК і повторно пройти медичну комісію.

Як повідомлялося, законопроєкт передбачає, що чоловіки віком від 18 до 60 років, які раніше пройшли ВЛК і отримали статус “обмежено придатний”, тепер мають повторно пройти ВЛК. У документі йдеться про те, що для цього таким особам відводиться до 9 місяців.